Een decennium van partnerschap en groei: Bert van Velthuizen over zijn ervaring met Digitaal Knooppunt

De onmisbaarheid van betrouwbare ICT in de wereld van luxe keukens

🔹 “Een solide ICT-infrastructuur is essentieel in onze branche,” opent Bert van Velthuizen, die Velthuizen Keukens 13 jaar geleden samen met zijn broer Johan opzette. “Technische problemen tijdens een presentatie kunnen echt niet. Dat is de reden dat we sinds 2010 vertrouwen op Digitaal Knooppunt.”

Luxe keukens: een stap verder in kwaliteit en design

🔹 Velthuizen Keukens is niet zomaar een keukenwinkel; het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het midden- en hoogsegment van de markt. “Onze keukens zijn van uitzonderlijke kwaliteit, zowel qua materialen als design. We richten ons op klanten die op zoek zijn naar een keuken die aanvoelt als een verlengstuk van hun levensstijl,” zegt Bert. Voor meer informatie over hun uitgebreide aanbod, bezoek de website van Velthuizen Keukens.

Een bijzondere beleving

🔹 “Als u ons bezoekt voor een keuken, wordt u ontvangen met een hapje en een drankje. We zorgen ervoor dat uw bezoek aan Velthuizen Keukens een mooie beleving wordt,” voegt Bert toe.

Een ICT-partner die meer biedt

🔹 “We begonnen met twee computers van Digitaal Knooppunt. In de loop der jaren is dat exponentieel uitgebreid naar meerdere servers, een geavanceerd wifinetwerk, circa 60 werkplekken en complete telefonieoplossingen. Ze zijn uitgegroeid tot onze go-to op het gebied van ICT,” deelt Bert.

Proactief beheer: een geruststellende gedachte

🔹 “Wat ik waardeer is het proactieve onderhoud. Soms bellen ze ons met een melding dat een probleem al is opgelost voordat we er zelfs maar van wisten. Dat is precies de mate van zorg en aandacht die we nodig hebben,” verklaart Bert.

Persoonlijk en efficiënt

🔹 “De persoonlijke benadering van Digitaal Knooppunt is goud waard. We hebben twee vaste aanspreekpunten die ons bedrijf door en door kennen, wat zorgt voor een efficiënte en naadloze service,” vertelt Bert.

Slotwoord

Bert van Velthuizen is trots op de groei en het succes van Velthuizen Keukens, een groei die mede mogelijk is gemaakt door de betrouwbare en uitgebreide dienstverlening van Digitaal Knooppunt. “Ze stellen ons in staat om te focussen op wat we het beste doen: het aanbieden van uitzonderlijke keukens en het creëren van een onvergetelijke klantbeleving. Als u op zoek bent naar een keuken die kwaliteit en design uitstraalt, nodigen wij u van harte uit om ons te bezoeken in Woudenberg aan de Stationsweg. Voor meer informatie en inspiratie kunt u ook terecht op onze website www.velthuizenkeukens.nl.”