Reviews

Ervaring sinds 1995

20+ medewerkers

Brede kennis in alle branches

Alles onder één dak

Hulpvaardig en vakkundig

Al vele jaren is Digitaal Knooppunt onze systeembeheerder en vrijwel altijd naar tevredenheid! We zijn erg tevreden over de snelle hulp, het advies dat we altijd kunnen vragen en krijgen, het meedenken in onze situatie, de flexibiliteit (soms 'lange dagen'!). De lijntjes zijn gelukkig kort en ook in noodgevallen worden we door jullie snel en handig geholpen!

Beoordeling

Mees van Roekel, Stadhouder Willem III School, Ede

Direct actie bij problemen

Wij ervaren Digitaal Knooppunt als een zeer accuraat bedrijf! Als er vragen of problemen zijn is er altijd snel actie en oplossing van het probleem. Bij het leveren van nieuwe producten goede service. Laagdrempelig - accuraat - service optimaal!

Beoordeling

Aly Mijnheer-Breeman, Verloskundigen Praktijk Ochten

Goede service

Digitaal Knooppunt is al jaren onze leverancier op het gebied van ICT. Als je belt of mailt staan ze snel voor je klaar en bovendien altijd zeer klantvriendelijk. Lukt het niet op afstand dan sturen ze iemand langs om bijvoorbeeld een update te verzorgen of een probleem op te lossen.

Beoordeling

Gerwin Schuijl, Appministrate B.V.

Goede service

Digitaal Knooppunt is al jaren onze vaste leverancier als het gaat om ICT. Bij een probleem staat er altijd iemand klaar om je te helpen op afstand maar lukt dat niet komen ze gelijk naar ons toe om het probleem op te lossen. Ze bellen je zelfs als er een backup niet juist heeft gedraaid. Dat noem ik service.

Beoordeling

Wilfred Brens, SprintWerkt B.V.

Snel en vakkundig

Digitaal Knooppunt reageert altijd super snel en komt altijd met de juiste oplossing. Ze denken met je mee. Ontzorgen je op het gebied van ICT.

Beoordeling

Jet Gerssen, STOWA

Adequaat en snel

Directe lijnen met altijd een oplossing. Kundig en creatief.

Beoordeling

Chris van der Togt, Nederlandse Orthopaedische Vereniging

Efficiënt

Fijne service, snel en vakkundig.

Beoordeling

Gerrit van Kleef, Veap Shield United

Super bedrijf met snelle service

Digitaal Knooppunt is al jaren onze leverancier op het gebied van ICT, Super bedrijf, het ticketsysteem is goed voor elkaar. Zijn er vragen bij update's van bijv. CAD licentie nemen ze zelf contact op met de desbetreffende leverancier. dat is ontzorgen!

Beoordeling

Rik van Ommeren, RobWelding

Klantgericht

Vanaf de oprichting van ons bedrijf zijn we al klant bij Digitaal Knooppunt, al die jaren verzorgen ze onze automatisering en groeien met ons mee in hun oplossingen en werkzaamheden. Ze zijn praktisch en oplossingsgericht.

Beoordeling

Bert van Velthuizen, Velthuizen Keukens

Een bedrijf die snapt wat er in je omgaat

Super snelle vakkundige hulp, geven een helder advies, zijn zeer behulpzaam en leven met je mee. Een kundig en zeer menselijk bedrijf!

Beoordeling

A. Bakker, Administratiekantoor Bakker

Super snel!

Als je server plat ligt of je mail werkt niet, dan is snel geholpen worden heel belangrijk. En dat is waar Digitaal Knooppunt super sterk in is, snel handelen, direct reageren op e-mail en op zeer korte termijn op afstand of op locatie het probleem verhelpen. Zoals zoveel bedrijven liggen wij gelijk plat bij computerproblemen, dus dan is een snel en betrouwbaar ICT bedrijf heel belangrijk!

Beoordeling

Arnoud den Hartog, Autobedrijf Hazet

Betrouwbaar

Vakkundige en betrouwbare mensen die altijd voor ons klaar staan en oplossend denken. Erg plezierig bedrijf om mee samen te werken.

Beoordeling

Eric Damme, Oogwereld Damme

Prettig communiceren

Digitaal Knooppunt is een toegankelijk bedrijf, bij problemen (uitdagingen) en vraagstukken is het prettig communiceren met de medewerkers van Bunt ICT. Wij zijn tevreden met de service die Digitaal Knooppunt aan ons verleent.

Beoordeling

A. van Hattum jr., Van Hattum Infra B.V.

Snel en oplossing gericht

Digitaal Knooppunt zorgt er voor dat wij met al onze zorgen en uitdagingen bij hun terecht kunnen. Hier door zijn wij al jaren klant bij Digitaal Knooppunt. Erg fijn bedrijf om mee samen te werken!

Beoordeling

Hans Dirksen, Dirksen Management Support B.V.

Digitaal Knooppunt

Een gratis scan van uw IT-omgeving?