Installatie, onderhoud en beheer

  • Home
  • Installatie, onderhoud en beheer

Ervaring sinds 1995

20+ medewerkers

Brede kennis in alle branches

Alles onder één dak

Installatie, onderhoud en beheer

Waarom zou u wachten op problemen als u ze ook kunt voorkomen? Bij Digitaal Knooppunt staan we vierkant achter deze filosofie. Als expert in de ICT-branche specialiseren wij ons in proactief en preventief beheer van uw ICT-infrastructuur.

🔵 Gespecialiseerde Dienstverlening
- Preventief Beheer: Voorkom downtime en verstoringen voordat ze gebeuren.
- Back-upoplossingen: Zorg voor de integriteit en veiligheid van uw cruciale data.
- Uitgebreide Wi-Fi oplossingen: Betrouwbare en schaalbare draadloze netwerken, ideaal
voor grotere organisaties.
- VoIP en Internetoplossingen: Communicatie en connectiviteit, vanzelfsprekend van de hoogste kwaliteit.

🟢 Periodiek Onderhoud
Heeft u graag dat we regelmatig, bijvoorbeeld maandelijks, langskomen voor systeemonderhoud? Dat is bij ons geen probleem. Wij bieden diverse vormen van beheer aan, perfect afgestemd op de behoeften van uw organisatie.

🟠 Ons Team
Onze gekwalificeerde systeembeheerders staan klaar om niet alleen nieuwe hardware te leveren en te installeren, maar ook om uw ICT-omgeving vanop afstand te beheren.

🔴 Altijd Bereikbaar
Onze servicedesk is gespecialiseerd in remote beheer en is tijdens kantoortijden bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en mogelijke problemen te verhelpen. Buiten de kantoortijden is onze storingsdienst 24/7 beschikbaar. En als het probleem niet op afstand kan worden opgelost? Dan komt een van onze deskundige systeembeheerders persoonlijk bij u langs om het efficiënt en vakkundig te verhelpen.

⭐ Internationale Expertise
Onze medewerkers spreken vloeiend Engels, dus als uw organisatie locaties in het buitenland heeft, is dat voor ons geen enkel probleem. Sterker nog, het is voor ons dagelijkse kost.

Kortom, bij Digitaal Knooppunt zijn we toegewijd aan het bieden van een ICT-omgeving waarin u zorgeloos kunt werken. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

it-838379_1280

Digitaal Knooppunt

Een gratis scan van uw IT-omgeving?