Missie & Visie van Digitaal Knooppunt

  • Home
  • Missie & Visie van Digitaal Knooppunt

Ervaring sinds 1995

20+ medewerkers

Brede kennis in alle branches

Alles onder één dak

Onze missie

De missie van Digitaal Knooppunt: Bijdragen aan een veiliger wereld door innovatie in technologie en beveiliging

In een wereld die steeds meer digitaal verbonden is, is het belangrijker dan ooit om veiligheid en integriteit te waarborgen. Digitaal Knooppunt ziet het als haar missie om bij te dragen aan een veiliger wereld door te innoveren in technologie en beveiliging.

Onze focus ligt op het leveren van diensten en oplossingen die niet alleen functioneel en efficiënt zijn, maar ook veilig en betrouwbaar. Wij geloven dat de combinatie van deze factoren essentieel is voor het creëren van een omgeving waarin bedrijven en individuen kunnen gedijen.

Waarom is deze missie zo belangrijk voor ons?

– 🛡️ Vertrouwen: In een tijdperk waarin data het nieuwe goud is, is het belangrijk om het vertrouwen van klanten te winnen en te behouden. Door ethisch en verantwoord om te gaan met technologie, bouwen we aan dat vertrouwen.
– 🌱 Duurzaamheid: Het verantwoord omgaan met technologie is niet slechts een kortetermijnstrategie; het is een duurzaamheidsplan. We zetten ons in voor een veilige en duurzame digitale toekomst voor iedereen.
– 💡 Innovatie: Veiligheid en technologie zijn voortdurend in ontwikkeling. Door te blijven innoveren kunnen we anticiperen op nieuwe uitdagingen en dreigingen, en zó bijdragen aan een veiliger wereld.

We zien het als onze plicht om onze expertise op het gebied van ICT te gebruiken om positieve veranderingen teweeg te brengen, door bedrijven en gemeenschappen te voorzien van de tools die ze nodig hebben om zichzelf te beschermen en te ontwikkelen. Het is deze missie die ons elke dag drijft en richting geeft in alles wat we doen.

Onze visie

De visie van Digitaal Knooppunt is om de meest klantvriendelijke ICT-leverancier te worden van Nederland. Om deze visie te realiseren, hebben we een aantal strategische stappen geïdentificeerd:

🌐 Lange-termijn relaties: We willen actief meedenken met onze klanten om zo meer te zijn dan een leverancier; we willen een partner zijn in hun digitale transformatie.
🌐 Transparantie: Duidelijke communicatie over wat we doen, hoe we het doen en waarom we het doen. Dit geldt voor zowel de diensten die we aanbieden als de prijzen die we hanteren.
🌐 Ethisch verantwoord ondernemen: Het verantwoordelijk omgaan met technologie en data staat hoog in het vaandel. We respecteren de privacy van onze klanten en zetten ons in voor een veiliger digitale wereld.
🌐 Innovatie: Continu investeren in de nieuwste technologieën en oplossingen om zo altijd een stap voor te blijven in de snel veranderende ICT-wereld.
🌐 Klantenservice: Een toegankelijke en professionele servicedesk die tijdens kantooruren én via een 24/7 storingsdienst bereikbaar is.
🌐 Opleiding en bewustwording: We investeren in de opleiding van onze medewerkers, maar ook in het bewust maken van onze klanten over het belang van veilige en verantwoorde ICT.

Door deze stappen te volgen, willen we een standaard zetten in de ICT-sector en een veiliger, meer gebruiksvriendelijker digitale wereld creëren.

Digitaal Knooppunt

Een gratis scan van uw IT-omgeving?