Over ons

Ervaring sinds 1995

20+ medewerkers

Brede kennis in alle branches

Alles onder één dak

Over Digitaal Knooppunt

🔹 Onze reis begon in 1995, toen we ons specialiseerden in het beheer van zakelijke netwerken. Met het verstrijken van de tijd en dankzij technologische ontwikkelingen, groeide niet alleen ons klantenbestand maar ook de vraag naar nieuwe, geavanceerdere diensten.

🔹 Het resultaat van deze groei en evolutie was de creatie van verschillende submerken, expertises, locaties en partnerschappen. In 2016 hebben we al deze elementen geconsolideerd onder één noemer: Digitaal Knooppunt.

🔹 We bieden een breed scala aan diensten, waaronder serverbeheer, werkplekbeheer, Online Werkplekken, Digitale Werkplekken, Microsoft Azure, grote Wi-Fi oplossingen, internetverbindingen, mobiele telefonie abonnementen, bellen via Microsoft Teams en VoIP. We richten ons uitsluitend op de zakelijke markt.

🔹 Tot slot is de missie van Digitaal Knooppunt om bij te dragen aan een veiliger wereld door innovatie in technologie en beveiliging. Dit drijft ons om onovertroffen en klantgerichte ICT-diensten te leveren, elke dag opnieuw.

header

Digitaal Knooppunt

Een gratis scan van uw IT-omgeving?