Royal Berry: kwaliteit en omvang, ondersteund door Digitaal Knooppunt

Aardbeienkweker Royal Berry - YouTube

In de wereld van de aardbeienteelt is er één naam die opvalt als een baken van kwaliteit en innovatie: Royal Berry. Gevestigd in het hart van Nederland en opgericht in 2010, onder het bezielend leiderschap van Jan van Genderen, heeft Royal Berry een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd. In dit artikel nemen we een diepgaande blik op dit indrukwekkende bedrijf en de rol die Digitaal Knooppunt speelt in zijn succes.

🔵 In de jaren 2017-2019 maakte Royal Berry een gigantische sprong
In deze jaren maakt Royal Berry een gigantische sprong, niet alleen in omvang maar ook in technologie. “We zijn een interessante partner geworden op de retailmarkt, zowel in Nederland als daarbuiten,” vertelt Jan van Genderen, de eigenaar van Royal Berry.

🔵 Technologische ruggegraat: Digitaal Knooppunt
“Dankzij Digitaal Knooppunt, die wekelijks op locatie komt voor systeembeheer, kunnen we rekenen op een zeer uitgebreid en geavanceerd wifinetwerk en een complex computernetwerk. Deze technische systemen zijn cruciaal om onze aardbeien in topconditie te brengen,” zegt Jan. “Bovendien is de flexibiliteit van Digitaal Knooppunt voor ons van onschatbare waarde. Door de rechtstreekse nummers die beschikbaar zijn voor Royal Berry, kunnen we Digitaal Knooppunt 24/7 rechtstreeks bereiken bij storingen.” Digitaal knooppunt is eigenlijk de technische ruggengraat van ons bedrijf.

🔵 De huidige omvang: Royal Berry in cijfers

– 8.000.000 kg aardbeien per jaar
– 35,7 ha kassen binnen
– 18,8 ha kassen buiten
– Ruim 300 medewerkers
– 8 verschillende soorten rassen

Bovendien, in april 2023, werd een nieuwe locatie, 4 Seasons Berry, geopend met eOpen Dag Royal Berry op 8 aprilen kasoppervlakte van 12 ha en is er een ontwikkelingsplan voor een woonpark voor 400 medewerkers.

🔵 Onbetwiste kwaliteit
“We zijn gericht op het produceren van aardbeien van de hoogste kwaliteit, en dat is iets waar we ongelooflijk trots op zijn,” verklaart Jan.

🔵 Toekomstvisie
“Royal Berry heeft een leidende positie ingenomen in de aardbeienmarkt. We hebben dit bereikt door onze onwrikbare toewijding aan kwaliteit en met de essentiële technologische ondersteuning van Digitaal Knooppunt,” besluit Jan van Genderen.

Het succesverhaal van Royal Berry is een krachtig getuigenis van wat er mogelijk is met de juiste mix van passie, professionaliteit, en technologische expertise, en het toont het belang van een betrouwbare partner zoals Digitaal Knooppunt in het navigeren door de complexe en competitieve wereld van aardbeienteelt.